در ادامه روند سازمانیافته اختلال در اطلاعرسانی آزاد در ایران و اعمال محدودیت برای فعالیت روزنامهنگاران در شبکههای اجتماعی، مرضیه حسینی، روزنامهنگار اقتصادی، به درخواست پلیس فتا ناگزیر شد توییت انتقادی خود از شورای عالی مناطق آزاد ایران را حذف کند.
مرضیه حسینی، روز شنبه ۴ اسفند۱۴۰۳ (۲۲فوریه۲۰۵)، با انتشار توییتی در صفحه کاربریاش اعلام کرد، در پی شکایت دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد ایران، به پلیس فتا احضار شده است. این روزنامهنگار اقتصادی در ادامه این توییت نوشت: پس از حضور در پلیس فتا «حراست دبیرخانه [شورای عالی مناطق آزاد ایران هم] تماس گرفت و دستور داد تا خدمتشان برسم اما امتناع کردم. مجددا [پلیس] فتا تماس گرفت که آخرین نوشتهات را پاک کن! آیا دبیرخانه مناطق آزاد از قدرت فراقانونی برخوردارست؟»
مسدود کردن صفحات روزنامهنگاران در شبکههای اجتماعی و اعمال محدودیت علیه آنها در این پلتفرمها، یکی از الگوهای پرتکرار در سرکوب اطلاعرسانی آزاد در ایران است. بر پایه گزارش سالانه سازمان دفاع از جریان آزاد اطلاعات (DeFFI)، در سال ۲۰۲۴، نهادهای قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی برخی شیوههای اختلال در فعالیت حرفهای روزنامهنگاران -که پیشتر در مواردی محدود توسط نهادهای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی بهکار گرفته شده بود- را با فراوانی بیشتر تکرار کردند.
همچنین بررسیهای دفای نشان داد، جمهوری اسلامی در اقدامی فراقانونی سیمکارتهای شماری از روزنامهنگاران و فعالان سیاسی را بهدلیل اطلاعرسانی در ارتباط با رویدادهای مختلف و یا انتشار پستهایی انتقادی در شبکههای اجتماعی -بدون حکم قضایی- قطع کردند. همزمان شماری از روزنامهنگاران و فعالان رسانهای تحت فشار نهادهای امنیتی و قضایی ناگزیر شدند پستهای خود در شبکههای را حذف کنند؛ اقداماتی فراقانونی که نشان دهنده توسعه الگوهای سرکوب اطلاعرسانی آزاد در ایران است.